ИНТЕРАКТИВ ФРЕНСКИ за начинаещи е предназначен за българи без или с минимални познания по Френски, които искат да усвоят или усъвършенстват комуникативните си умения. С ИНТЕРАКТИВ ФРЕНСКИ за начинаещи можете да учите напълно самостоятелно. Използването му е пределно улеснено благодарение на интерфейса на български език. Предвидена е напълно функционална виртуална клавиатура, с помощта на която можете да попълвате писмените упражнения без да се налага да инсталирате френска клавиатурна подредба!

ИНТЕРАКТИВ ФРЕНСКИ за начинаещи съдържа ок. 850 думи и фрази, като имате възможност да записвате, сравнявате и тренирате Вашето произношение. ИНТЕРАКТИВ ФРЕНСКИ за начинаещи обхваща 48 увлекателни диалога с аудиопревод. Всички думи и диалози са изписани на екрана и са преведени на български. Ще можете да водите виртуални разговори с компютъра, като се записвате и прослушвате, да изпълнявате писмени упражнения с оценка по шестобалната система и да се самооцените с помощта на 4 теста с точкова оценка. ИНТЕРАКТИВ ФРЕНСКИ за начинаещи ще Ви даде възможност свободно да водите разговор в ежедневни ситуации. Във времето, когато не сте пред компютъра, можете да се упражнявате и да преговаряте с помощта на съдържащия се в комплекта аудио CD.

Интерактив Френски за начинаещи на Релакса – компютърен самоучител по френски език. Съдържа 1 CD-ROM, 1 аудио CD и ръководство за работа. Всички думи и диалози са с пълен превод на български. Можете да водите виртуални разговори с компютъра, като се записвате и прослушвате, да изпълнявате писмени упражнения и да се самооцените с помощта на 4 теста
Clicky Web AnalyticsЛични данни