ИТАЛИАНСКИ Основен курс е предназначен за начинаещи и учили Италиански, които искат да усъвършенстват и поддържат комуникативните си умения. Разделен е на 20 теми в думи и диалози с пълен превод на български. Бързо усвоявате най-необходимите думи и готови изрази за общуване в типичните ситуации от личното и делово всекидневие.

Подходящ за учене на език и поддържане на езикова „форма” докато пътувате – на дълъг път или в градския трафик!

ИТАЛИАНСКИ Основен курс съдържа 2 диска mp3 аудио с ок. 2.400 думи и многобройни диалози с превод на български, 2 учебника в електронен формат (PDF) с учебните текстове, съответстващи на материала от аудио записите, граматически пояснения, упражнения с ключ и речник на думите в курса.

Езиков самоучител на Релакса по Италиански език за начинаещи на mp3 аудио, с пълен превод на български. Развива основните комуникативни умения по Италиански. Съдържа 2 диска mp3 аудио с ок. 2.400 думи и многобройни диалози с превод на български, 2 учебника в електронен формат (PDF) с учебните текстове, съответстващи на материала от аудио записите, граматически пояснения,  упражнения с ключ и речник на думите в курса
Clicky Web AnalyticsЛични данни